Благодійний аукціон від фонду «Фортечний» для збору на детектор ворожих дронів

Благодійний аукціон від фонду «Фортечний» для збору на детектор ворожих дронів

Час добрих справ — зараз! Ми вже маємо від них залежність, а ви? На цей раз нам хочеться спільними зусиллями закрити небо і задонатити із вами у компанії на користь ЗСУ.

В цьому нам допоможе справжній аукціон з унікальним лотом — стилізованою тубою від ПТРК. Спеціально для аукціону її творчо розмалювала Ольга Силевич та підписав власноруч Андрій Хливнюк — лідер гурту «Бумбокс» та виконавець славнозвісного Гімну Січових Стрільців «Ой у лузі червона калина».

Благодійний фонд «Фортечний» вже провів благодійну фотосесію з цією неповторною тубою, але ми вирішили не зупинятися на досягнутому і влаштували благодійний аукціон.

Старт: понеділок, 20 березня 2023 року, 10.00
Завершення: четвер, 29 березня 2023 року, 10.00
Початкова ціна — 5000 гривень, крок кожної нової ставки — 200 гривень
Термін для фіксації фінальної вартості — 3 доби
Місце проведення: аукціон проходить одночасно у двох соцмережах фонду — https://instagram.com/fortechnyi_bf та https://www.facebook.com/fortechnyibf
Важлива умова: разом зі зробленою ставкою в коментарях учасник аукціону має обов’язково зробити репост цього допису в свої сторіз з відміткою сторінки нашого фонду
Всі зібрані на аукціоні кошти підуть на купівлю детектора дронів для 92-ї ОМБр
Автор лоту — @olasilevich

Шановні учасники аукціону, давайте разом закриємо небо від ворожих дронів над позиціями захисників України! Погнали робити добрі справи! Військові потребують нашої допомоги та підтримки, тож не будьте байдужими. Разом ми в силі вистояти навалу орди.

А ще ви можете просто підтримати наш фонд за посиланням в шапці профілю.

Аукціон стартує! Якою буде ваша ставка?

 

Бажаєте підтримати наші проєкти?

Долучайтесь до підтримки діяльності Фонду «Фортечний» задля майбутнього