Добро крокує на схід

Добро крокує на схід

Проєкт «Тепло там, де ти» набирає обертів. Наші волонтери не гають часу і везуть вантажі від міжнародної благодійної організації Electriciens sans frontières («Електрики без кордонів») та Благодійного фонду «Фортечний» в місця, що найбільше постраждали внаслідок війни. Генератори, мастило для їх обслуговування, сучасні світильники на сонячних батареях та обігрівачі стають у нагоді тим, хто найбільше їх потребує.

Чернігівщина дуже сильно постраждала від війни, а тому потребує особливої підтримки з боку благодійників. Завдяки плідному співробітництву фонду з партнерами чернігівські лікарні, поліклініки та реабілітаційний центр отримали допомогу.

Ми продовжуємо дарувати світло і тепло українцям. В країну прибувають вантажі від міжнародної благодійної організації Electriciens sans frontières («Електрики без кордонів»). Далі допомога прямує у постраждалі від війни громади.

Завдяки своїй роботі ми щоразу отримуємо від вас теплі слова.

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради так подякувало нашому фонду та партнерам: «Благодійний фонд «Фортечний» та міжнародна громадська організація Electriciens sans frontières, щиро дякуємо за допомогу! Ми отримали вкрай важливі речі: генератори, обігрівачі, конвектори, сонячні світильники та подовжувачі для міських спортивних шкіл та клубів за місцем проживання. Ми безмежно вдячні за розуміння важливості регулярних тренувань та позашкільного дозвілля у комфортних умовах для юних чернігівців! Сподіваємось на подальшу співпрацю! Разом до ПЕРЕМОГИ!»

КНП «Сімейна поліклініка» Чернігівської міської ради нам також передали вітання: «Висловлюємо подяку Благодійний фонд «Фортечний» за допомогу нашому медичному закладу: світильники, обігрівачі та генератор від Electriciens sans frontieres. Дякуємо вам за допомогу! Ваша підтримка — свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем. Разом до Перемоги!»

Чернігівський медичний центр сучасної онкології висловився на адресу фонду та партнерів: «Дуже вдячні БФ «Фортечний» та сміливим і небайдужим хлопцям за надану допомогу. Все вкрай необхідне та сучасне! Все буде Україна!»

Бажаєте підтримати наші проєкти?

Долучайтесь до підтримки діяльності Фонду «Фортечний» задля майбутнього