Маленькі дива в рамках проєкту «Тепло там, де ти»

Маленькі дива в рамках проєкту «Тепло там, де ти»

Початок зими видався трохи теплішим хоча б для деяких медичних закладів на сході України, яким ми передали електрообігрівачі від «Укратлантік» та французьких партнерів Electriciens sans frontières («Електрики без кордонів»), які щойно отримали. Для цього команда Благодійного Фонду «Фортечний» вирушила до Сумської та Харківської області.

Ми не гаяли часу: спакували 200 електрообігрівачів і привезли їх до лікарень, у яких зараз лікуються постраждалі українці, включаючи мам та діток, людей похилого віку тощо.

Команда фонду відвідала 11 медичних закладів: це дитячі, міські та районні лікарні, пологові будинки, центри первинної допомоги, заклади охорони здоров’я, фельдшерсько-акушерські пункти, центри реабілітації, геріатричні пансіонати.

Не зважаючи на зміни обставин і повітряні тривоги, ми встигли зробити намічене. Тепер поранені та хворі будуть лікуватися у комфортних та теплих умовах.

Безмежно вдячні допомозі волонтерського руху Харкова «Єдине Джерело», французьким партнерам фонду — міжнародній громадській недержавній організації «Електрики без кордонів», а також заводу з виробництва електрообладнання «Укратлантік» (концерну Group Atlantic) за участь у благодійному проєкті «Тепло там, де ти». Без вас ця місія була б неможливою до здійснення.

Бажаємо всім українцям теплої зими!

Бажаєте підтримати наші проєкти?

Долучайтесь до підтримки діяльності Фонду «Фортечний» задля майбутнього