Про що думають ті, котрі чекають вдома?

Про що думають ті, котрі чекають вдома?

"Я так довго без тебе... Але ти всюди: поруч твоя чашка, подушка, каска… Все наше життя — це телефон... Сьогодні розплакалась тобі в трубку: не витримую, думаючи, що кожна наша розмова може бути останньою".

"Мене виснажує невідомість... Я не знаю, як посміхатися і робити буденні справи. В голові постійні думки, і вони летять вдалечінь, на схід: «як ти там» або «бережи сили, нам ще відновлюватись»".

"Зараз ти там робиш все, аби я і всі ми прокинулись цього ранку у мирному місті, де тихо, тепло та сито. Іноді ти навіть не пам'ятаєш, що їв о шостій і як воно смакувало, бо був обстріл. І тоді я почуваюся винною за те, що відчуваю смак їжі взагалі".

"Ти захищаєш мене там, тож чому я не можу захистити тебе тут? Окрім твоїх речей мені нема чого торкнутися і обійняти. Але з ними я ніби за твоєю спиною. Захищена, незламна і сильна. Пальці торкаються твоєї каски і я усвідомлюю: ми дійсно непереможні. Любов сильніша за війну. Розлука минеться, кохання житиме. Маємо долати війну красою. Квітне вишня за вікном. Вірю. Чекаю. Люблю".

Ми чуємо ваші думки, любі дівчата, жінки, дружини і матусі.

Саме тому ми організували благодійний фотопроєкт «Я для тебе» — це додаткова нагода подякувати захисникам і допомогти зібрати кошти на розвідувальний дрон для їх захисту. Ваші голоси у вигляді донатів допоможуть захистити бійців ЗСУ від небезпек і зберегти життя.

Ми щиро дякуємо всім, хто сприяє проведенню конкурсу, хто бере в ньому участь і хто голосує. Особливі слова подяки висловлюємо нашим інформаційним партнерам.

Бажаєте підтримати наші проєкти?

Долучайтесь до підтримки діяльності Фонду «Фортечний» задля майбутнього