Продовжуємо готуватися до зими, що наближається

Продовжуємо готуватися до зими, що наближається

Аби допомогти якомога більшій кількості людей, ми вирішили об’єднати зусилля українців і європейців. Головна мета співпраці: спільно забезпечити теплом і світлом якнайбільше людей, які зараз перебувають у лікарнях.

Протягом декількох місяців велися важливі перемовини з представниками Electriciens sans frontières («Електрики без кордонів») – міжнародної неурядової благодійної організації (Франція). У рамках спільного благодійного проєкту її фахівці проведуть дистанційне навчання для спеціалістів фонду «Фортечний», аби забезпечити якісне обслуговування обладнання.

Отже, що ми маємо на сьогодні:

Наші французькі партнери Electriciens sans frontières («Електрики без кордонів») разом з українським заводом з виробництва електрообладнання «Укратлантік» надають перші 200 електрообігрівачів для потреб медичних закладів Харківської й Сумської областей.

Доставку, встановлення та підключення електрообігрівачів забезпечить команда фонду.

Ми щиро вдячні міжнародним меценатам за допомогу і намагатимемося зробити свій максимальний внесок для поліпшення добробуту постраждалих українців!
І вже зовсім СКОРО ми вирушаємо до двох міст, де надамо допомогу тим, хто її особливо потребує взимку.

Та це не все!

Попереду: нова велика партія електрообогрівачів з Китаю, генераторів від наших партнерів та додаткового необхідного обладнання.
Спільно ми обов‘яково зробимо зиму теплою для України!

Бажаєте підтримати наші проєкти?

Долучайтесь до підтримки діяльності Фонду «Фортечний» задля майбутнього