Творчий конкурс від БФ «Фортечний», присвячений героям Кіровоградщини: як взяти участь

Творчий конкурс від БФ «Фортечний», присвячений героям Кіровоградщини: як взяти участь

Після перейменування 172 вулиць в Кропивницькому ми не могли лишитися осторонь цієї події й ініціювали актуальну патріотичну та соціально орієнтовану ініціативу. Її мета — інформування громадськості щодо нових назв міських вулиць, в яких закарбована пам'ять про захисників української державності.

Проєкт допоможе ознайомити населення з новими топонімами, долучитися до розвитку просвітницької діяльності й культури, творчо розповісти про нову історію вулиць і зберегти її, підняти патріотичний дух. Ми розглянемо будь-які запропоновані вами формати реалізації ідеї проєкту (картка, альбом, комікс, розмальовка тощо), адже кожен з них може бути розрахований на різну за віком цільову аудиторію.

Фонд оголошує конкурс на створення ескізу з героєм.

Запрошуємо креативних дизайнерів, художників, ілюстраторів, цифрових фахівців та митців пензлю. Залучаємо як рекламні (дизайнерські) агенції, так і фрилансерів. З нас — малюнок одного героя (олівцевий портрет), з вас — його стилізація та дизайн картки або епізод з коміксу за участі героя.

Щоб взяти участь у конкурсі, надсилаємо вам у прикріпленні олівцевий портрет одного з героїв-кропивничан. На його основі ви створите творчу роботу, яку потрібно надіслати на електронну пошту фонду support@fortechnyi.com

Ескізи приймаємо відсьогодні до 20 грудня 2022 року.

Вимоги до ескізів:

· стилізація одного образу героя та дизайн картки або створення одного епізоду з коміксу (за потребою фотографії героя ми також надаємо)

· наявність області для розміщення невеликого тексту з описом (надаємо)

· наявність області для розміщення фрагменту мапи міста або фотографії вулиці (надаємо)

· наявність символів (наприклад, знищені танки, ордени героя тощо)

· можливе використання національного колориту й символіки задля пробудження найтепліших асоціацій

· ескіз має бути зроблений для основної та зворотної сторони картки

· розмір картки може варіюватися

· робота подається у вигляді малюнку або графічного макету в електронному вигляді у форматі JPEG, PNG (кількість робіт від одного учасника — не більше 5)

· використання фотоматеріалів та зображень не має порушувати авторські права сторонніх осіб

Найкращий ескіз оберемо спільним голосуванням ради та серед наших підписників у соцмережах (на початку січня 2023 року). Хід проєкту висвітлюватимемо в нашому Facebook та Instagram, а також на офіційному сайті БФ «Фортечний». Переможець отримує шанс реалізувати унікальний проєкт цілком (близько 35 карток та книга в форматі коміксу) і підписати угоду з Благодійним Фондом «Фортечний» на його творче виконання.

За відповідями на всі можливі питання звертайтеся за номером телефону БФ «Фортечний»: +38 (067) 130-24-00.

Чекаємо на ваші креативні роботи!

Бажаєте підтримати наші проєкти?

Долучайтесь до підтримки діяльності Фонду «Фортечний» задля майбутнього