Зігріваємо Харківщину!

Зігріваємо Харківщину!

Нас хотіли залишити без світла, а в результаті ми отримали практично повністю автономну систему електропостачання по всій країні.

Не зважаючи на страшні руйнування та постійні обстріли, Харків, Дергачі, Чугуїв, Балаклея, Люботин, Зміїв, Барвінкове та багато інших міст, сіл і селищ живуть, працюють, допомагають постраждалим з вірою в мирне і щасливе майбутнє України.

Ми продовжуємо працювати в Харкові та області. Весь тиждень наші волонтери активні саме там. Дякуємо нашим друзям, партнерам та колегам з «Єдине джерело» та Sunrise за співпрацю та підтримку.

Завдяки нашим друзям з проєкту Sunrise 20 компактних і дуже зручних пічок (буржуйок) даруватимуть тепло там, де серйозні проблеми з електрикою — в містах та селах Харківщини. 50 генераторів від 2 до 44 кВт, сотні електричних обігрівачів, сонячних батарей та іншого обладнання для медичних установ Харківської області.

Обігрівачі та генератори, світильники та плитки, подовжувачі та мультитули від Благодійного Фонду «Фортечний» та міжнародної організації «Електрики без кордонів» (Electriciens sans frontieres) стануть у пригоді лікарням та критичній інфраструктурі громад Харківської області.

Наша волонтерська місія в цій локації продовжується. Тільки-но розвантажились у Великому Бурлуці та Циркунах, але вже прямуємо до наступної громади.

Наша сила в єдності!

 

Бажаєте підтримати наші проєкти?

Долучайтесь до підтримки діяльності Фонду «Фортечний» задля майбутнього