Відкриваємо благодійний всеукраїнський фотоконкурс Я ДЛЯ ТЕБЕ

Відкриваємо благодійний всеукраїнський фотоконкурс Я ДЛЯ ТЕБЕ

Як ви, дівчата, можете допомогти тим, хто стоїть на нулі?

Фотоконкурс «Я ДЛЯ ТЕБЕ» - це ваше особливе «дякую» захисникам. Бо ви - справжній фронт любові!

Фонд «Фортечний» запрошує кожну україночку доєднатись до фотоконкурсу «Я ДЛЯ ТЕБЕ» і допомогти захистити бійців на нулі!

З 10 по 16 квітня приймаємо ваші заявки на участь у всеукраїнському фотоконкурсі. Голосування — з 17 по 23 квітня. Переможницю оголосимо 27 квітня: вона отримає професійну ФОТОСЕСІЮ в місті проживання «all inclusive» (всі витрати ми беремо на себе).

Які умови участі?

ЩО треба зробити:
Змініть підбори на берці або доповніть вишиванку броніком! Справді, ми чекаємо на ваші стилізовані фото з елементами військової амуніції або зброї. Дівчина може бути у військовій формі, кітелі або у броніку та касці в гармонійному поєднанні з ніжною сукнею. Ви можете сфотографуватися у військовій формі зі зброєю, зробити селфі з військовим, але бути одягненою в амуніцію також.

КУДИ надіслати:
Для реєстрації в конкурсі напишіть нам в особисті повідомлення фразу «Я для тебе». У відповідь отримаєте посилання на групу учасниць в Telegram. Доєднавшись до групи, пришліть туди ваше фото з елементами військової амуніції, імʼя, місто та нік в соцмережі. Вас зарахують до участі у фотоконкурсі і надішлють всі інструкції. Приймаємо фото від учасниць віком 16+.

Фішка фотоконкурсу — голосування ДОНАТОМ від вашої групи підтримки. Всі зібрані кошти підуть на закупівлю детектору дронів для ЗСУ. Фото кожної учасниці і кожен донат — це можливість підтримати наших бійців на фронті.

Чекаємо на ваші фото, наші сили тилу, озброєні любовʼю!

Do you want to support our projects?

Join in supporting the activities of Foundation “Fortechnyi” for the future