Відкриваємо благодійний всеукраїнський фотоконкурс "Я ДЛЯ ТЕБЕ"

Відкриваємо благодійний всеукраїнський фотоконкурс "Я ДЛЯ ТЕБЕ"

Як ви, дівчата, можете допомогти тим, хто стоїть на нулі?

Фотоконкурс «Я ДЛЯ ТЕБЕ» - це ваше особливе «дякую» захисникам. Бо ви - справжній фронт любові!

Фонд «Фортечний» запрошує кожну україночку доєднатись до фотоконкурсу «Я ДЛЯ ТЕБЕ» і допомогти захистити бійців на нулі!

З 10 по 16 квітня приймаємо ваші заявки на участь у всеукраїнському фотоконкурсі. Голосування — з 17 по 23 квітня. Переможницю оголосимо 27 квітня: вона отримає професійну ФОТОСЕСІЮ в місті проживання «all inclusive» (всі витрати ми беремо на себе).

Які умови участі?

ЩО треба зробити:
Змініть підбори на берці або доповніть вишиванку броніком! Справді, ми чекаємо на ваші стилізовані фото з елементами військової амуніції або зброї. Дівчина може бути у військовій формі, кітелі або у броніку та касці в гармонійному поєднанні з ніжною сукнею. Ви можете сфотографуватися у військовій формі зі зброєю, зробити селфі з військовим, але бути одягненою в амуніцію також.

КУДИ надіслати:
Для реєстрації в конкурсі напишіть нам фразу «Я для тебе» в особисті повідомлення наших соцмереж (https://www.facebook.com/fortechnyibf та https://www.instagram.com/fortechnyi_bf/). У відповідь отримаєте посилання на групу учасниць в Telegram. Доєднавшись до групи, пришліть туди ваше фото з елементами військової амуніції, імʼя, місто та нік в соцмережі. Вас зарахують до участі у фотоконкурсі і надішлють всі інструкції. Приймаємо фото від учасниць віком 16+.

Фішка фотоконкурсу — голосування ДОНАТОМ від вашої групи підтримки. Всі зібрані кошти підуть на закупівлю дронів для ЗСУ. Фото кожної учасниці і кожен донат — це можливість підтримати наших бійців на фронті.

Чекаємо на ваші фото, наші сили тилу, озброєні любовʼю!

Бажаєте підтримати наші проєкти?

Долучайтесь до підтримки діяльності Фонду «Фортечний» задля майбутнього