У Добровеличківці відремонтують будинок на 8 квартир для лікарів

У Добровеличківці відремонтують будинок на 8 квартир для лікарів

У січні 2023 року кропивницький благодійний фонд «Фортечний» придбав 4-поверховий будинок на 8 квартир у центрі смт Добровеличківка, які після ремонтних робіт передадуть лікарям та родинам військовослужбовців.

Як повідомляє засновник фонду Микола Козловський, житло передадуть родинам лікарів-переселенців та бійців ЗСУ. Вже замовили проєктно-кошторисну документацію, обирають підрядну організацію. Майбутніх отримувачів квартир визначать спільно з громадою. Роботи планують завершити до кінця 2023 року: у будинок необхідно провести комунікації, утеплити фасад та замінити покрівлю, встановити вікна та двері. Внутрішній ремонт будинку виконають, відштовхуючись від побажань отримувачів квартир. Житло передається у власність безплатно за умови роботи на посаді лікаря в Добровеличківській ОТГ протягом 10 років.

Усі охочі отримати квартиру пройдуть анкетування і зможуть відповісти на запитання щодо складу сім’ї, наявності житла у рідному місті, бажання залишитися в Добровеличківці на посаді лікаря та ін. Громада передасть фонду погоджені списки отримувачів квартир. Далі команда фонду співпрацюватиме безпосередньо з кожним майбутнім власником квартири, враховуючи потреби по ремонту та обладнанню.

https://cbn.com.ua/2023/01/31/u-dobrovelychkivtsi-vidremontuyut-budynok-na-8-kvartyr-dlya-likariv-foto/

Бажаєте підтримати наші проєкти?

Долучайтесь до підтримки діяльності Фонду «Фортечний» задля майбутнього