Благодійний Фонд «Фортечний» розпочав будівництво житла для військових

Благодійний Фонд «Фортечний» розпочав будівництво житла для військових

Війна відкриває нам нові цінності, значення і напрямки розвитку, які втілюються у нових проєктах. Фонд «Фортечний» не планує тихо «перечікувати до кращих часів», тому що наша місія — відновлення та відбудова країни вже зараз.

Саме тому 25 жовтня у Кропивницькому офіційно відкрився будівельний майданчик, на якому згодом виросте нова житлова багатоповерхівка. Майбутні власники квартир в ній — військові, які зазнали поранень внаслідок бойових дій, та їхні сім’ї.

Земельна ділянка, що розташована в Кропивницькому по вулиці Рівненській, 7, була взята в оренду ще до початку війни. Попередні плани щодо призначення будівництва і поліпшення життя в мікрорайоні змінила ситуація в країні. Тож фонд вирішив кардинально переглянути те, для кого буде збудовано комфортну оселю.

«Наші захисники отримають від фонду 41 квартиру — 6 двокімнатних і 35 однокімнатних, — зазначає голова благодійного Фонду «Фортечний» Микола Козловський. — Вони боронять нашу країну, а ми зобов’язані зробити все можливе для тих, хто постраждав на фронті, захищаючи нашу землю. Це наша подяка і вшанування».

Будівництво житла стане можливим завдяки донатам від простих громадян, громадських організацій, приватних компаній. Наразі ми маємо погоджену проєктно-кошторисну документацію, дозвіл на початок робіт і затверджений графік. Очікується, що будівництво завершиться протягом 11 місяців. Генеральний підрядник — ТОВ «Буд-Контроль», проєктна організація — ТОВ «Модерн».

Детальніше про будівлю можна почитати на сторінці з проєктом: https://fortechnyi.com/project/novobudova-v-m-kropivnitskij-vul-rivnenska-7

Ми створили громадську раду, до складу якої входять військовослужбовці, представники громадських організацій Кіровоградської області, працівники обласної і міської ради, волонтери. Наразі вони розглядають перші 15 кандидатур військових, які можуть стати власниками квартир. Проходить вирішення процедурних питань: громадська рада підбирає кандидатури, проводяться зустрічі, збирається детальна інформація, йде обговорення та затвердження. Фонд спілкується з набувачами житла і приймає остаточне рішення щодо кожного кандидата.

Ви також можете взяти участь у проєкті, якщо перейдете за посиланням та зробите свій внесок у будівництво житла для військових: https://fortechnyi.com/charitable-donation

БФ «Фортечний» розглядає кандидатури військових, які бажають стати набувачем квартири і відповідають наступним критеріям:

    • не мають власного житла
    • були або є учасниками бойових дій
    • отримали поранення або бойову травму
    • мають характеристику з військової частини (м.Кропивницький)
    • мають нагороди та заслуги

Свої пропозиції щодо кандидатур просимо надсилати на офіційну адресу фонду: support@fortechnyi.com

Любі українці та всі, хто серцем з Україною!

Нам доводиться зазнавати втрат через війну та вчитися жити в нових реаліях, але відбудовувати країну треба вже зараз. Платити податки та підтримувати захисників, мріяти і втілювати плани у життя. Ми не маємо права стояти на місці, опускати руки або займати вичікувальну позицію: треба щодня сумлінно робити справу на своєму місці і відновлювати країну цеглинка за цеглинкою.

 

Бажаєте підтримати наші проєкти?

Долучайтесь до підтримки діяльності Фонду «Фортечний» задля майбутнього