Історія однієї з дитячих лікарень на Сході країни

Історія однієї з дитячих лікарень на Сході країни

Кожного разу від почутого або прочитаного аж дух перехоплює. «Вже минуло майже 10 місяців повномасштабної війни… Але 24 лютого 2022 року закарбувалось у душах українців навічно!

Кожен з нас пам’ятає цей день до дрібниць. В Сумській дитячій лікарні тоді було 148 маленьких пацієнтів і 18 їхніх мам. Неусвідомлення реальності, тривога, страх за дітей… Потрібно було зібратися, скоординувати дії і кожному працювати на своєму фронті заради наближення нашої спільної Перемоги! І колектив працював з першого дня вторгнення та надавав допомогу всім, хто її потребував.

Місто Суми взяло на себе неабиякий удар: бої, обстріли, авіаудари… Під час постійних повітряних тривог наших маленьких пацієнтів приходилось лікувати в укритті, де розмістили ліжка, стягнули всі ковдри, які знайшли в закладі. Лютий місяць... Дошкуляв холод... І в приміщенні, і в душах...

Повертаючись думками в ті перші тижні війни, відчуваєш безмежну подяку волонтерам та благодійникам, які забезпечували дитячу лікарню медикаментами, перев'язувальними матеріалами, харчуванням та іншими такими необхідними для нас речами.

А також хочемо подякувати благодійному фонду «Фортечний» за підтримку та електрообігрівачі.
Спільними зусиллями ми бережемо найцінніше багатство - це життя і здоров’я наших дітей.
Продовжуємо працювати та вірити у нашу спільну Перемогу!»

Тільки такі ніяк інакше!
Разом ми – сила.

Бажаєте підтримати наші проєкти?

Долучайтесь до підтримки діяльності Фонду «Фортечний» задля майбутнього